Klik en bel

Vacatures

Regelmatig vacatures beschikbaar

Vacatures

Wij hebben regelmatig vacatures beschikbaar. Ons bedrijf groeit door en wij zijn met grote regelmaat op zoek naar mensen die ons team willen komen versterken. 

Werken bij All in One Dienstverlening betekent werken in een zeer levendig en enthousiast jong team, met veel ruimte om mee te groeien met het bedrijf en het ontwikkelen van je talenten.

Het belangrijkste wat we van jou verwachten, is dat je met veel betrokkenheid mee wilt werken. Begrijp je hoe belangrijk die verantwoordelijkheid is, en wil je jouw kwaliteiten en talenten daarvoor inzetten? Dan willen we, als we (weer) op zoek zijn naar iemand met jouw achtergrond, graag kennis met je maken.

Op deze pagina plaatsen wij alle vacatures binnen All in One Dienstverlening.

Heb je interesse in werken voor onze organisatie, en hebben we op dit moment geen vacature beschikbaar? We plaatsen alle actuele vacatures ook op onze facebook-pagina. Natuurlijk kun je ook regelmatig deze pagina in de gaten houden.Beschikbare vacatures


Op zoek naar werk voor circa 3 dagen per week? In het bezit van een rijbewijs B? Een aanpakker en geen 9 tot 5 mentaliteit? Lees dan verder.


Wij zijn op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde nieuwe collega die ons team wil komen versterken. Het betreft in eerste instantie een contract op oproep-basis met een reële werkverwachting van ca. 20 - 25 uren per week.

Betaling conform C.A.O. schoonmaak.


Werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: schoonmaak van liftschachten, schoonmaak trappenhuizen, huisontruimingen, glasbewassing en dakgootreiniging.


Werken bij All in One Dienstverlening betekent werken in een zeer levendig en enthousiast jong team, met veel ruimte om mee te groeien met het bedrijf en het ontwikkelen van je talenten. Het belangrijkste wat we van jou verwachten, is dat je met veel betrokkenheid mee wilt werken.


Begrijp je hoe belangrijk die verantwoordelijkheid is, en wil je jouw kwaliteiten en talenten daarvoor inzetten? Dan willen we graag kennis met je maken en verzoeken wij je voor 5 september aanstaande een schriftelijke sollicitatie inclusief c.v. en motivatie te sturen naar info@allinonedienstverlening.nl