Liftreiniging

Regelmatige reiniging = minder storingen

Dagelijks gebruiken vele mensen de lift als transportmiddel, echter wordt er slechts zelden stil gestaan bij de noodzaak van schoonmaak in zowel de liftschacht als liftput, terwijl dit van groot belang is voor zowel een prettige, als een veilige, leefomgeving. All in One Dienstverlening heeft gespecialiseerde en door het Liftinstituut gecertificeerde medewerkers, die de noodzakelijke schoonmaakwerkzaamheden aan alle voorkomende liftinstallaties mogen uitvoeren, zonder dat hierbij een extra liftmonteur aanwezig dient te zijn. Een veilige manier van werken wordt hiermee gegarandeerd en de extra kosten voor het inschakelen van een liftmonteur bespaard. U kunt hierbij o.a. denken aan de volgende diensten:

-Volledige reiniging liftschacht
-Volledige reiniging machinekamer
-Glasbewassing liftschacht
-Verwijderen RVS-folie
-Ontvetten
-Leegpompen liftput
-Assistentie verlenen

Het is van het grootste belang dat u voor het uitvoeren van werkzaamheden rondom liftinstallaties een bedrijf in de arm neemt dat gecertificeerd is om hiermee te mogen werken. U beperkt hiermee uiteraard niet alleen uw eigen aansprakelijkheid maar weet ook dat er veilig gewerkt wordt rondom de liftinstallatie. Tot onze opdrachtgevers rekenen wij o.a:

– Liftenfirma’s
– Woningbouwcorporaties
– Vastgoedbeheerders
– VvE’s
– Aannemers
– Schoonmaakbedrijven

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier op deze website.

ALL IN ONE, 2023 © All Rights Reserved