Ontruimingen

Bij overlijden of verhuizing, voor zowel bedrijven als particulieren

Een van onze specialisaties is het ontruimen van uw woning of bedrijfspand bij een verhuizing of bij overlijden van een dierbare. Uiteraard kunt u onze hulp ook inschakelen als u bijvoorbeeld een zolder, garage of schuur wilt laten ontruimen of opruimen. Als u contact met ons opneemt, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken en om uw wensen op een rij te zetten. Na het bezoek maken wij een gespecificeerde offerte. Als u akkoord gaat met onze offerte, zullen wij met u een datum afspreken waarop wij uw woning of bedrijfspand geheel ontruimd en bezemschoon opleveren. U geeft ons de sleutel en wij zorgen voor een correcte uitvoering van de afgesproken werkzaamheden. U kunt hierbij denken aan:

– Verwijderen en afvoeren van inboedel
– Verwijderen van vloerbedekking/behang
– Verwijderen van spijkers, schroeven etc.
– Opvullen van gaten in de muren.
– Reinigen van sanitair in toilet, badkamer en keuken.
– Verhuizen van de inboedel naar een nieuw adres.
– Overige schoonmaakwerkzaamheden.

Indien gewenst kunt u All in One Dienstverlening ook inschakelen voor het opzeggen van uw huidige leveringscontracten (bijv. gas, elektra, water) en huurcontracten, of voor het vinden van een makelaar voor eventuele verkoop of verhuur. All in One Dienstverlening in Zwolle zorgt voor een verantwoordelijke werkwijze en biedt volledige privacy. Wij werken volgens de vooraf vastgelegde afspraken en overleggen (indien noodzakelijk) altijd met de opdrachtgever.

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier of bellen met 06-14002121